så jobbar jag med stresshantering

Stresshantering är ett sätt att förebygga och hantera stress. Det innefattar mycket och kan bl a innebära att andas rätt och slappna av i kroppen, tänka på ett annat sätt eller att medvetet återhämta sig. 
Ofta klarar vi perioder av stress om vi har möjlighet till regelbunden återhämtning.  

Under våra samtal hittar vi verktyg och strategier som passar just dig så att du kan hantera vardagen bättre. Du kommer att bli lugnare, mer avslappnad och få mer energi. Det blir helt enkelt lättare att leva.

Jag jobbar på ett coachande sätt och utgår alltid ifrån dina behov och önskningar. Ibland passar det att tänka brett och då jobbar vi tillsammans med flera olika metoder, som  t ex coachande samtal och mindfulness. Ibland kan det vara mest lämpligt att rikta in sig på något speciellt, som te x att stärka din självkänsla eller att förbättra din sömn. Vi kan också använda oss av enbart massagebehandling. 
Vi träffas i ett fysiskt möte eller samtalar via telefon/video. 

​​​​​​​"Igår gjorde jag något jag skulle gjort för länge länge sedan:) Jag stressar väldigt mycket och på senare tid har jag ej kunnat sova mm. Jag besökte en avslappnings och stresspedagog:) Kan verkligen rekommendera det:) Det kommer bli superbra.” Susanna

”Jag rekommenderar Rofylld varmt ♥ Eva är fantastiskt inkännande och förtroendeingivande. Jag besöker Eva regelbundet för avslappningsmassage och det ger mig energi i vardagen och yrkeslivet. Om jag behöver stöd med stresshantering kontaktar jag utan tvekan Eva på Rofylld.” Nina

”Jag tyckte du var väldigt bra att prata med, så mjuk och förstående och en underbar massage.”​​​​​​​ Jenny

Mer info

Tillbaka till toppen