Om Eva

på rofylld

“Allt som håller dig borta från att
vara dig själv orsakar stress”

Stresshantering är ett sätt att förebygga och hantera stress. Vi kan lära oss strategier/verktyg som gör att vardagen löper på bättre. Det blir helt enkelt lättare att leva. 

I dag ställs fler och fler krav i samhället och många mår dåligt och orkar inte hänga med i tempot. Dessutom har de flesta stora krav på sig själva. Det är här jag vill göra en insats och förebygga och hantera stressituationer som många hamnar i. Jag tror att alla människor har inre styrkor och resurser samt förmåga till förändring. Det är den kraftkällan jag vill hjälpa till att hitta. Tillsammans kan vi skapa verktyg och strategier som passar just dig så att du kan hantera vardagen bättre.

”Medkänsla är önskan att se andra fria från lidande” Dalai Lama

Jag är utbildad avspännings- och stresspedagog och jobbar med stresshantering på Rofylld. Tidigare arbetade jag inom vården och mötte då många personer som var stressade, både patienter och medarbetare. Dessutom var jag själv väldigt uppvarvad under den tiden. Det här ledde till att jag blev intresserad av att inspirera och motivera andra till att växa och få mer balans i livet. 

Jag arbetar med coachande samtal, samtal med kognitiv inriktning (KBT) och mental träning (Samtal). Erbjuder avslappningsövningar/ meditation och mindfulness (Övningar) samt avslappnings-/klassisk massage och företagsmassage (Massage). 
Jag har dessutom tagit fram några specifika paketerbjudanden med aktuella behov som vi idag har i vardagen (paketerbjudanden). Söker du kunskap om stress och stresshantering har jag föreläsningar och workshops inom det ämnet 

Jag vänder mig till både privatpersoner och företag, individuella kontakter och grupper. 
Har tystnadsplikt, så allt vi pratar om stannar hos mig.  
Du kan betala med swish eller kontanter.

Mina utbildningar:
- Dipl avspännings- och stresspedagog
- Mindfulness
- Motiverande samtal

Välkommen att höra av dig!
– Rofylld –
Eva Jungmarker
Diplomerad avspännings- och stresspedagog med kognitiv inriktning
Bredablick, Badstugatan 24 i Karlskoga.

Mer info

Tillbaka till toppen