OM EVA PÅ ROFYLlD

I dag ställs fler och fler krav i samhället och många mår dåligt och orkar inte hänga med i tempot. Dessutom har de flesta stora krav på sig själva. Det är här jag vill göra en insats och hjälpa till att förebygga och hantera stressituationer som många hamnar i. Jag tror att alla människor har inre styrkor och resurser samt förmåga till förändring. Tillsammans kan vi skapa strategier och verktyg som passar just dig, så att du blir lugnare och mer rofylld.

”Medkänsla är önskan att se andra fria från lidande” Dalai Lama

Jag är utbildad avspännings- och stresspedagog och jobbar med att förebygga och hantera stress på mitt företag Rofylld. Tidigare arbetade jag som enhetschef inom psykiatrin och mötte då många som var stressade, både patienter och medarbetare. Dessutom var jag själv väldigt uppvarvad under den tiden. Det här ledde till att jag blev intresserad av det här området och vill inspirera och motivera andra till att utvecklas och få mer balans i livet. 

Jag arbetar med coachande samtal med inslag av mental träning och KBT (Samtal). Erbjuder övningar och behandlingar som mindfulness, avslappning/meditation (Övningar) samt avslappningsmassage/klassisk massage (Massage). 
Söker du kunskap om stress, stresshantering och återhämtning har jag föreläsningar och workshops inom det ämnet (FÖRELÄSNINGAR).

Jag vänder mig till både privatpersoner och företag, individuella kontakter och grupper. Har tystnadsplikt, så allt vi pratar om stannar hos mig.  
P g a Coronasituationen jobbar jag för närvarande endast med samtal, avslappning, och mindfulness via telefon eller videosamtal. 

Mina utbildningar:
- Dipl avspännings- och stresspedagog
- Mindfulness
- Motiverande samtal                                                                                                      - Fördjupningskurs för avspännings- och stresspedagog

Välkommen att höra av dig!
– Rofylld –
Eva Jungmarker
Diplomerad avspännings- och stresspedagog med kognitiv inriktning

SAGT OM EVA PÅ ROFYLLD

”Jag rekommenderar Rofylld varmt ♥ Eva är fantastiskt inkännande och förtroendeingivande. Jag besöker Eva regelbundet för avslappningsmassage och det ger mig energi i vardagen och yrkeslivet. Om jag behöver stöd med stresshantering kontaktar jag utan tvekan Eva på Rofylld.” Nina

”Kan verkligen rekommendera ♥ har fått hjälp att stressa ner. ♥” Susanne

”En fröjd att få besöka dig♥” Tove

”Ibland när livet är stressigt så behöver man lite hjälp på traven… Har fått hjälp av Eva på Rofylld, kan verkligen rekommendera att ni går dit!! Tack Eva för all hjälp.♥” Maja

”Idag har jag varit på massage hos Eva på Rofylld. Helt underbart ♥Tack Eva Jungmarker för underbar massage☺” Sussie

”Superskön massage! ”Rekommenderas varmt!” Anna

”Igår gjorde jag något jag skulle gjort för länge länge sedan:) Jag stressar väldigt mycket och på senare tid har jag ej kunnat sova mm. Jag besökte en avslappnings och stresspedagog:) Kan verkligen rekommendera det:) Det kommer bli superbra.” Susanna

”Alldeles underbart!☺” Karin

”Jag tyckte du var väldigt bra att prata med, så mjuk och förstående och en underbar massage.” Jenny

”Tack Eva, du kan verkligen din sak!” Tina

Mer info

Tillbaka till toppen